TRIGGER WARNING

Minun pitäisi kai myös antaa jonkinlainen mielipide.

En pidä kenenkään nimittelystä ja minusta parasta olisi vain puhua asioita, mutta aina ovat nämä, jotka eivät kuuntele tai halua ymmärtää ja kai tälle sanalle on oma käyttötarkoituksensa, ei ole kovin usein tullut käytettyä, mutta luulen että joskus loukkaantuneena olen käyttänyt, en muista enempää ja minulla ei muisti ole toiminut viimeaikoina.

Tietysti voi kai ajatella niinkin, että jos olisin hyökkäävämpi, olisin yhä koulussa toisin kuin ihmiset siellä, joita tämä sana mahdollisesti kuvaa… Lyhyesti siellä on siis ensimmäisellä kerralla sanottu “moi Nimi, olet kaunis”, seuraavalla kerralla “moi” ja pilkattu maskuliinista ääntäni ja kolmannella kerralla en ole saanut käydä vessassa rauhassa vaan nimeäni huudettiin ja kun en kiinnittänyt niihin minkäänlaista huomiota ne huusivat perääni onko minulla munat. No kouluhan ei luonnollisesti voi tehdä yhtikäs mitään, koska en ole cis, enkä neurotyypillinen eli minä olen vain kotona ollut kuukauden ja varmaan päivittäin puhunut itsemurhasta.

Olenhan minä kai myös huono ihminen, koska olen riidoissa kaikkien kanssa kaikkialla ja en myöskään ole hyvä transsukupuolinen, koska minä vain toivon, että olisin cistyttö ja neurotyypillinen ja, että joku voisi joskus rakastaa minua. En tiedä onko ulkona oleminen minulle paras vaihtoehto, mutta en voi muutakaan ja ehkä se auttaa jotakuta edes vähän, vaikka en koskaan kuulisi koko henkilöstä mitään ja minä yritän tehdä minkä voin, vaikka mikään ei onnistukaan ja teen ja sanon kaiken aina väärin.

En jaksa tätä sotaa mikä näissä kommenteissa aina on ja jatkuvasti jossakin tapetaan trans-henkilö, etenkin trans woman of colour (en uskalla kääntää tätä suomeksi) ja joka puolella säädetään erilaisia LGBTIQ+ vastaisia lakeja ja nyt on ollut noista vessoista paljon puhetta. Tästä asiasta vain ei ole mahdollista saada lepoa.

(ja onnistuin puhumaan suurimman osan aivan aiheen vierestä, mutta kun minä kerran kirjoitin tämän niin kai minun pitää myös lähettää tämä)

– Facebook-kommentti